Franchise
Home » Franchise

Onze drie voordelen

Marketing


Wij zijn een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Gezondheidszorg organisaties zetten ons bij het werven in onder latent werkzoekenden. Onze recruitmentstrategie is erop gericht om het werven onder latent werkzoekenden volledig uit handen te nemen voor onze klanten.

Ga meteen sterk van start
Als franchise recruiter maak je gebruik van een bestaande formule waardoor je randzaken kan uitbesteden en je kan focussen op de groei van je onderneming. We hebben onze franchise formule zo ingericht dat jij je kan focussen op het recruitmentproces, door alle randzaken te ondervangen in een exclusief recruitmentsysteem (ATS).

Wij ondersteunen jou
Als recruiter wil je je graag richten op je kerntaken zoals: het schrijven van uitmuntende vacatureteksten, de tijd nemen voor een gedetailleerde vacature intake, acquisitie van nieuwe klanten en het netwerken op social media en events. Wij verzorgen voor onze franchise recruiters alle online marketingcampagnes.

Ook ontvang je van ons alle benodigde communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, banners en communicatie designs. Zodat jij je kan focussen als ondernemer.

Werkwijze


Als franchise recruiter ga je onderdeel uitmaken van een succesvolle franchise formule die sinds 2010 actief is in de gezondheidszorg.

Ondernemen, zonder rompslomp?
Dat kan als franchisenemer. We hebben een omvangrijk en modern recruitmentsysteem (ATS) ontwikkeld voor alle werkprocessen als franchise recruiter. Van het voeren van een intakegesprek tot het voorstellen en regisseren van de sollicitatieprocedure: het zit allemaal verwerkt in ons recruitmentsysteem (ATS).

Naast het regisseren van de kandidatenprocedures beschik je ook over een systeem voor je administratie, facturatie, statistieken, klanten, Microsoft Office en cloud opslag voor jouw documenten.

Hoe start ik?
Na een uitgebreide kennismakingsprocedure gaan we je uitgebreid trainen tijdens de startweek. We leren je de fijne kneepjes van het vak als recruiter, het voeren van selectiegesprekken en klantgesprekken.

Ten slotte werk je ook aan een strategisch en uitgebreid marketing- en acquisitieplan om meteen sterk van start te kunnen gaan.

Team


Meteen sterk van start gaan. Daar draait het om in onze formule voor franchise recruiters in de gezondheidszorg.

Je doet het namelijk niet alleen. Je kunt na je start altijd terugvallen op jouw franchisecoach, het hoofdkantoor voor al je vragen, een uitgebreid handboek maar vooral ook heb je de beschikking over een team van collega franchisenemers.

Franchisenemer Noord Holland Syed Rizvi:
"De franchise voelt voor mij aan als een hechte familie. We zijn betrokken collega's, waarbij elke accountmanager en regio haar eigen kwaliteiten inbrengt.
De franchisegever weet goed de balans te houden tussen hard franchise en eigen inbreng & creativiteit."


Ons team
Je wordt onderdeel van het team Akkolade. Dit betekent dat we maandelijks samenkomen tijdens de Akkolade MasterMind Sessies. Op deze dagen sparren we uitgebreid en trainen we onze recruitment en marketing vaardigheden.

Ook hebben we dagelijks contact met elkaar via werkbezoeken, overleg over onze landelijke klanten en via onze chat messenger.

Jouw competenties

35%
Zorgachtergrond
80%
Klantgerichtheid
90%
Netwerker
95%
Doorzettingsvermogen

Start jouw franchise

Franchisenemer
Achterhoek Actief
Franchisenemer
Drenthe & Overijssel Actief
Franchisenemer
Limburg Actief
Franchisenemer
Noord Brabant Actief
Franchisenemer
Noord Holland Actief
Franchisenemer
Zuid Holland Openstaand
Master Franchise
Belgiƫ Openstaand
Master Franchise
Zwitserland Openstaand

Interesse?

Reageer op een regio

Ook interessant