Franchise
Home » Franchise

Onze drie voordelen

Marketing


Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Wij verbinden medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van een zorgorganisatie. In ons netwerk werven wij actief onder latent werkzoekenden.

Als franchisenemer verzorgen wij voor jou de online marketingscampagnes. Deze campagnes zijn dagelijks te meten door onze statistieken, zodat jij doelgericht kan werven onder kandidaten. Ook helpen we jou bij de inrichting van de regio met arbeidsmarktcommunicatie campagnes, regionale campagnes en ontvang je van ons alle marketing & communicatie middelen.

Werkwijze


Als franchisenemer ga je onderdeel uitmaken van een bewezen franchise formule die sinds 2010 succesvol is in de gezondheidszorg. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Ook kun je werken vanuit een bewezen methode vanuit het Akkolade systeem ®.

In het Akkolade systeem ® kun jij alle werkprocessen eenvoudig beheren zoals het voordragen van kandidaten, beheren van klantgegevens en je administratieve processen.

Zodat jij je kan focussen op je werk als franchisenemer.

Team


Je succes begint vóórdat je aan de slag gaat. Wij helpen je daarom bij het inrichten van de regio, het opzetten van een acquisitieplanning en ook ontvang je van ons een uitgebreid handboek. Ook gaan we je intensief trainen en coachen tijdens de opstartweek op ons hoofdkantoor.

Maar ook na de start kun je elke dag op ons terugvallen. Het team hoofdkantoor staat elke dag voor je klaar, maar ook collega-franchisenemers kennen elkaar goed. Ook werken we intensief samen met elkaar voor onze landelijke klanten. Ook komen we maandelijks bij elkaar in Apeldoorn tijdens de Akkolade Mastermind Sessies.

Jouw competenties

35%
Zorgachtergrond
80%
Klantgerichtheid
90%
Netwerker
95%
Doorzettingsvermogen

Start jouw franchise

Franchisenemer
Noord Nederland Open
Franchisenemer
Zuid Holland Open
Franchisenemer
Achterhoek Ingevuld
Franchisenemer
Drenthe & Overijssel Ingevuld
Franchisenemer
Limburg Ingevuld
Franchisenemer
Noord Brabant Ingevuld
Franchisenemer
Noord Holland Ingevuld

Interesse?

Solliciteer op een regio

Ook interessant