Franchise
Home » Franchise

Begin een franchise

Wat is franchise


Franchise is de manier om ondernemers te verbinden onder één merk. Akkolade is opgericht in 2010 als HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg.

Wij verbinden medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

Als franchisenemer kun jij gebruik maken van onze beproefde formule die al bekend is in de markt, ook krijg je toegang tot onze bestaande kennis en werkwijzes.

Je maakt hierdoor een vliegende start als ondernemer!

Franchise voordelen


Als je gaat ondernemen in een franchise formule wil je bij de beste horen. Daarom bieden wij jou onze drie voordelen: marketing, werkwijze en team.

Akkolade heeft haar eigen marketing kanalen ontwikkeld waar jij direct toegang tot krijgt. Hierdoor weet je al snel de eerste kandidaten te werven. Ook bieden we jou dagelijkse statistieken aan zodat je kan sturen op de instroom van kandidaten.

Onze werkwijze is vastgelegd in het Akkolade systeem, waar je alle dagelijkse processen eenvoudig kan beheren. Ook kom je in een actief en ondernemend HR team terecht waar je nauw samenwerkt met collega-franchisenemers.

Franchise starten


Na de ontvangst van jouw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek. Aansluitend zullen we vervolggesprek plannen waarbij wij het businessplan met elkaar bespreken.

Na de vervolggesprekken ben je welkom om een dag met ons mee te lopen, zodat je een goed beeld krijgt van het werk als franchisenemer bij Akkolade. Voordat je van start gaat als franchisenemer word je nog een aantal dagen uitgebreid getraind op ons hoofdkantoor.

En dan is het zover, jouw franchise onderneming gaat beginnen.

Onze teamrollen

Accountmanager

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgprofessionals voor bestaande en nieuwe klanten. Jij zorgt ervoor dat het huidige netwerk van 6000 zorgprofessionals verder blijft groeien in de regio. Jouw ondernemerschap combineer je met een dienstverlenende aanpak. Je bent een echte allrounder die elke dag het verschil wilt maken.
Accountmanager

Start je eigen franchise

Nederland
Noord Holland Accountmanager
Nederland
Noord Nederland Accountmanager
Nederland
Zuid Holland Accountmanager
Nederland
Zuidoost Brabant Accountmanager

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op