Franchise
Home » Franchise

Begin een franchise

Wat is franchise

Franchise is een van de mooiste samenwerkingsmethodes om met elkaar samen te werken. Akkolade is een hybride organisatie met een vaste medewerkers en franchisenemers in Nederland.

Als franchisenemer combineer jij de voordelen van een franchise formule met jouw eigen kwaliteiten als ondernemer. Hierdoor kun jij sneller succesvol zijn omdat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Onze voordelen

Akkolade biedt met haar formule drie voordelen: marketing, werkwijze en team.

Akkolade heeft haar eigen online wervingskanalen ontwikkeld waar jij gebruik van gaat maken.

Met onze werkwijze is in het Akkolade systeem vastgelegd waar je alle processen eenvoudig kan beheren. Het laatste voordeel is ons team: je doet het niet alleen, maar werkt nauw samen met collega ondernemers.

Franchise starten

We beginnen met een eerste kennismaking waarbij we samen verkennen of onze formule bij jou past. Ook vinden wij het belangrijk dat je in staat bent om te gaan ondernemen en daarvoor tijd vrij gaat maken.

Vervolgstap is het bespreken van een regionaal businessplan en een aantal keer meelopen met het team op het hoofdkantoor. Na een uitgebreide trainingsweek start je bij ons in een regio naar keuze!

Onze teamrollen

Accountmanager

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgprofessionals voor bestaande en nieuwe klanten. Jij zorgt ervoor dat het huidige netwerk van 6000 zorgprofessionals verder blijft groeien in de regio. Jouw ondernemerschap combineer je met een dienstverlenende aanpak. Je bent een echte allrounder die elke dag het verschil wilt maken.
Accountmanager

Start je eigen franchise

Accountmanager
Noord Holland Nederland
Accountmanager
Noord Nederland Nederland
Accountmanager
Zuid Holland Nederland
Accountmanager
Zuidoost Brabant Nederland

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op