Franchise
Home » Franchise

Begin een franchise

Wat is franchise

Franchise is een ondernemingsprincipe die ondernemers verbinden onder één merk. Tegen betaling kun je gebruik maken van de formule van Akkolade. Akkolade is opgericht in 2010 en heeft vijf vestigingen in Nederland, waarvan drie vestigingen als franchise.

Als franchisenemer kun jij gebruik maken van een beproefde formule die al bekend is in de markt, ook krijg je toegang tot bestaande kennis en werkwijzes. Je maakt hierdoor een vliegende start als ondernemer!

Onze voordelen

Akkolade biedt met haar formule drie voordelen: marketing, werkwijze en team.

Akkolade heeft haar eigen online wervingskanalen ontwikkeld waar jij gebruik van gaat maken.

Met onze werkwijze is in het Akkolade systeem vastgelegd waar je alle processen eenvoudig kan beheren. Het laatste voordeel is ons team: je doet het niet alleen, maar werkt nauw samen met collega ondernemers.

Franchise starten

We beginnen met een eerste kennismaking waarbij we samen verkennen of onze formule bij jou past. Ook vinden wij het belangrijk dat je in staat bent om te gaan ondernemen en daarvoor tijd vrij gaat maken.

Vervolgstap is het bespreken van een regionaal businessplan en een aantal keer meelopen met het team op het hoofdkantoor. Na een uitgebreide trainingsweek start je bij ons in een regio naar keuze!

Onze teamrollen

Accountmanager

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgprofessionals voor bestaande en nieuwe klanten. Jij zorgt ervoor dat het huidige netwerk van 6000 zorgprofessionals verder blijft groeien in de regio. Jouw ondernemerschap combineer je met een dienstverlenende aanpak. Je bent een echte allrounder die elke dag het verschil wilt maken.
Accountmanager

Partner

Voor een aantal landen zoeken wij partners die deel willen uitmaken van het Akkolade netwerk. Je bent woonachtig in de betreffende buitenlandse regio. Je werkt nauw samen met het Nederlands wervingsteam om de openstaande vacatures in jouw regio in te vullen. Vanuit het wervingsteam krijg je kandidaten voorgesteld die jij vanaf dat moment actief zal gaan begeleiden. Van sollicitatiegesprek tot start op de eerste werkdag, jij bent het aanspreekpunt voor de kandidaten.
Partner

Start je eigen franchise

Nederland
Noord Holland Accountmanager
Nederland
Noord Nederland Accountmanager
Nederland
Zuid Holland Accountmanager
Nederland
Zuidoost Brabant Accountmanager
Caribbean
Nederlandse Caribische eilanden Partner
Verenigd Koninkrijk
Engeland, Schotland of Wales Partner
Zuid Europa
Middellandse zeegebied Partner
Zwitserland
Zwitserland Partner

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op