Franchise
Home » Franchise

Begin een franchise

Marketing


Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Wij verbinden medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van een zorgorganisatie. In ons netwerk werven wij actief onder latent werkzoekenden.

Als franchisenemer verzorgen wij voor jou de online marketingscampagnes. Deze campagnes zijn dagelijks te meten door onze statistieken, zodat jij doelgericht kan werven onder kandidaten. Ook helpen we jou bij de inrichting van de regio met arbeidsmarktcommunicatie campagnes, regionale campagnes en ontvang je van ons alle marketing & communicatie middelen.

Werkwijze


Als franchisenemer ga je onderdeel uitmaken van een bewezen franchise formule die sinds 2010 succesvol is in de gezondheidszorg. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Ook kun je werken vanuit een bewezen methode vanuit het Akkolade systeem ®.

In het Akkolade systeem ® kun jij alle werkprocessen eenvoudig beheren zoals het voordragen van kandidaten, beheren van klantgegevens en je administratieve processen. Zodat jij je kan focussen op je werk als franchisenemer.

Team


Je succes begint vóórdat je aan de slag gaat. Wij helpen je daarom bij het inrichten van de regio, het opzetten van een acquisitieplanning en ook ontvang je van ons een uitgebreid handboek. Ook gaan we je intensief trainen en coachen tijdens de opstartweek op ons hoofdkantoor.

Maar ook na de start kun je elke dag op ons terugvallen. Het team hoofdkantoor staat elke dag voor je klaar, maar ook collega-franchisenemers kennen elkaar goed. Ook werken we intensief samen met elkaar voor onze landelijke klanten. Ook komen we maandelijks bij elkaar in Apeldoorn tijdens de Akkolade Mastermind Sessies.

Onze teamrollen

Start je eigen franchise

Nederland
Noord Nederland Franchisenemer
Nederland
Zuid Holland Franchisenemer
Nederland
Zuidoost Brabant Franchisenemer
België
Limburg Franchisenemer
België
Luik Franchisenemer
België
Oost Vlaanderen Franchisenemer
België
West Vlaanderen Franchisenemer

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op