Onze missie
Home » Onze missie

Zorgverleners helpen gelukkig te blijven in hun werk

Samenwerken


Onze oplossingen komen tot stand in samenwerking met onze klanten en kandidaten. Zo is onze dienstverlening Projects ontstaan uit de samenwerking met klanten. We ontdekten dat projectverpleegkundigen kunnen voorkomen dat zorgteams in een vicieuze cirkel belanden. We zetten nu op meerdere plekken in de zorg projectverpleegkundigen in om afspraken en protocollen rondom cruciale zorgprocessen te evalueren en te optimaliseren.

Ook als organisatie werken we graag samen met andere ondernemers die gebruik willen maken van het merk en concept van Akkolade. Uit deze samenwerking is onze franchiseformule ontwikkeld, waardoor we onze drie franchisevoordelen kunnen aanbieden: marketing, werkwijze en team.

Ondernemerschap


Zorgverleners helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dat is onze missie! Door de hoge werkdruk en vergrijzing neemt het uitstroomcijfer in de sector alleen maar verder toe. Jaarlijks verlaten zorgverleners de sector. Wij helpen deze zorgverleners door naar ze te luisteren, ze te adviseren en te begeleiden naar hun droombaan, waarbij we door ons ondernemerschap verder denken dan de gebaande paden.

Met onze klanten, werkgevers in de zorg, werken we nauw samen op basis van vertrouwen en integriteit. Vanuit ons ondernemerschap denken we in creatieve oplossingen waardoor een droombaan wel kan ontstaan voor de zorgverlener. We zijn er trots op dat onze samenwerkingen met klanten teruggaan naar onze oprichting in 2010.

Mensgericht


De zorgverlener staat elke dag klaar in de zorg. Samen met de werkgevers zetten ze zich in om kwaliteit van zorg te bieden die aansluit bij de wensen en behoeften van de zorgvrager. Bij ons staan de zorgverlener en werkgever centraal.

Door onze persoonlijke aanpak leveren we maatwerk in onze loopbaanadviezen. Voor ons is de verbinding pas geslaagd als het volledig voldoet aan de wensen en behoeften. Ook blijven we tijdens het dienstverband regelmatig evalueren met de kandidaat en klant of de wederzijdse verwachting is waargemaakt. 

We zijn trots op de vele reviews die we hebben gekregen, waarbij onze klanten en kandidaten ons waarderen met een klanttevredenheidscijfer van 4,8 uit 5.

Aansluiten als ondernemer

Team


Meteen sterk van start gaan. Daar draait het om in onze formule voor ZZP Accountmanagers in de zorg en welzijn sector.  

Je doet het namelijk niet alleen. Je krijgt vanaf de start coaching en begeleiding, het hoofdkantoor is altijd bereikbaar voor al je vragen. Ook komen we maandelijks samen in Apeldoorn als team waarbij we ons verder trainen in het vak van recruitment.

Het is onze missie om met elkaar duurzame en succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen in de zorg en welzijn sector.

Marketing


Als ZZP Accountmanager wil je je graag focussen op je kerntaken: het schrijven van uitmuntende vacatureteksten, de tijd nemen voor de gesprekken en netwerken op social media en events. 

Ondertussen verzorgen wij jouw online marketing campagnes zodat er kandidaten reageren op je vacatures, kun je vanuit ons online recruitmentsysteem (ATS) werken en werk je nauw samen met je collega's in het landelijk team van Akkolade.
Enthousiast? Reageer dan op een van de onderstaande regio's.

Werkwijze


Als ZZP accountmanager ga jij je richten op het verbinden van verpleegkundigen en verzorgenden aan één van onze merken: Vast, Projects of International.
Akkolade begeleidt kandidaten naar een vaste baan in de zorg, een uitdagend project als projectverpleegkundige of begeleidt de kandidaat naar een internationale baan (o.a. Zwitserland).

Elke dag werk je vanuit een persoonlijke dienstverlening die gericht is op kwaliteit en het tot stand brengen van duurzame verbindingen in de zorg en welzijn sector.

Jouw competenties

100%
Klantgerichtheid
100%
Mensgericht
100%
Doorzettingsvermogen
100%
Ondernemerschap

Start jouw franchise

Accountmanager
Achterhoek Ingevuld
Accountmanager
Limburg Ingevuld
Accountmanager
Midden Nederland Ingevuld
Accountmanager
Noord-Brabant Ingevuld
Accountmanager
Noord-Holland Vacature
Accountmanager
Noord-Nederland Vacature
Accountmanager
Overijssel Vacature
Accountmanager
Zuid-Holland Vacature

Interesse?

Reageer op een regio

Ook interessant