Onze missie
Home » Onze missie

Zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk

Samenwerken


Wij staan voor samenwerking. Met onze klanten en kandidaten. We leveren in elke procedure maatwerk en vinden het opbouwen van een relatie erg belangrijk.

We zijn sterk in het verbinden en adviseren van onze klanten. We zijn daardoor een toegevoegde waarde in de zorg en welzijn sector voor werkgevers en zorgprofessionals.

Ondernemerschap


Wij zijn ondernemend. We denken in kansen en mogelijkheden. Elke dag zoeken we creatief naar nieuwe mogelijkheden en durven daarbij de grenzen op te zoeken. 

We zien in de arbeidsmarkt elke dag nieuwe kansen en weten die om te zetten in duurzame verbindingen tussen werkgevers en zorgprofessionals.

Mensgericht


Wij zetten jou centraal in onze dienstverlening. We leveren maatwerk en geven integer en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en de zorg. We zijn daarom elke dag persoonlijk betrokken bij onze werkgevers en zorgprofessionals. 

Aansluiten als ondernemer

Marketing


Als ZZP Accountmanager wil je je graag focussen op je kerntaken: het schrijven van uitmuntende vacatureteksten, de tijd nemen voor de gesprekken en netwerken op social media en events. 

Ondertussen verzorgen wij jouw online marketing campagnes zodat er kandidaten reageren op je vacatures, kun je vanuit ons online recruitmentsysteem (ATS) werken en werk je nauw samen met je collega's in het landelijk team van Akkolade.
Enthousiast? Reageer dan op een van de onderstaande regio's.

Werkwijze


Als ZZP accountmanager ga jij je richten op het verbinden van verpleegkundigen en verzorgenden aan één van onze merken: Vast, Projects of International.
Akkolade begeleidt kandidaten naar een vaste baan in de zorg, een uitdagend project als projectverpleegkundige of begeleidt de kandidaat naar een internationale baan (o.a. Zwitserland).

Elke dag werk je vanuit een persoonlijke dienstverlening die gericht is op kwaliteit en het tot stand brengen van duurzame verbindingen in de zorg en welzijn sector.

Team


Meteen sterk van start gaan. Daar draait het om in onze formule voor ZZP Accountmanagers in de zorg en welzijn sector.  

Je doet het namelijk niet alleen. Je krijgt vanaf de start coaching en begeleiding, het hoofdkantoor is altijd bereikbaar voor al je vragen. Ook komen we maandelijks samen in Apeldoorn als team waarbij we ons verder trainen in het vak van recruitment.

Het is onze missie om met elkaar duurzame en succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen in de zorg en welzijn sector.

Jouw competenties

100%
Samenwerken
100%
Ondernemerschap
100%
Mensgericht
100%
Doorzettingsvermogen

Start jouw franchise

Accountmanager
Achterhoek Ingevuld
Accountmanager
Limburg Ingevuld
Accountmanager
Midden Nederland Ingevuld
Accountmanager
Noord-Brabant Ingevuld
Accountmanager
Noord-Holland Vacature
Accountmanager
Noord-Nederland Vacature
Accountmanager
Overijssel Ingevuld
Accountmanager
Zuid-Holland Vacature

Interesse?

Reageer op een regio

Ook interessant