Onze missie | Franchise in de zorg
Home » Onze missie

Zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk

Samenwerken


Wij staan voor samenwerking. Met onze klanten en kandidaten. We leveren in elke procedure maatwerk en vinden het opbouwen van een relatie erg belangrijk.

We zijn sterk in het verbinden en adviseren van onze klanten. We zijn daardoor een toegevoegde waarde in de zorg en welzijn sector voor werkgevers en zorgprofessionals.

Ondernemerschap


Wij zijn ondernemend. We denken in kansen en mogelijkheden. Elke dag zoeken we creatief naar nieuwe mogelijkheden en durven daarbij de grenzen op te zoeken. 

We zien in de arbeidsmarkt elke dag nieuwe kansen en weten die om te zetten in duurzame verbindingen tussen werkgevers en zorgprofessionals.

Mensgericht


Wij zetten jou centraal in onze dienstverlening. We leveren maatwerk en geven integer en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en de zorg. We zijn daarom elke dag persoonlijk betrokken bij onze werkgevers en zorgprofessionals. 

Aansluiten als ondernemer

Beperkt risico


Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie sector?

Sluit je dan aan bij ons als Ondernemer en wordt franchise partner bij Akkolade. Wij zijn op zoek naar ervaren consultants, accountmanagers, senior intercedenten, vestigings- of regiomanagers met aantoonbare commerciële werkervaring bij voorkeur binnen de zorgsector.

Ondernemerschap
Het zelfstandig ondernemerschap is een serieuze ambitie van jou, maar de investeringen zie je mogelijk als een te groot risico. Zelfstandigheid en ondernemerschap met beperkte risico’s binnen een unieke formule in de zorgsector sinds 2010. Akkolade is uitgegroeid tot dé formule voor Ondernemers binnen de arbeidsbemiddeling in de zorg.

Wij investeren in jou
Door je aan te sluiten hoef je maar beperkt risico te nemen. Wij zijn bereid om mee te investeren in de online arbeidsmarktcommunicatie in jouw regio. Met onze jarenlange expertise, ervaring en klantenporftolio zijn wij de ideale match voor jou als Ondernemer.

En het leuke aan dit alles is, je bent en blijft altijd zelfstandig Ondernemer, maar je kan ook terugvallen op collega's. 

Wij investeren in jou


Wij investeren in jouw training, begeleiden jou op basis van een regioplan met omzetprognoses en uitgebreid marketingplan. Dagelijks werk je nauw samen met je collega-regio's en ben je wekelijks actief binnen het team. Ook hebben we tweewekelijks landelijk overleg en maandelijkse inspiratiedagen als team. We zijn een hecht, proactief en ondernemend recruitment team waarbij ruimte is voor elkaars inbreng, creatieve ideeën en ondernemerschap. Wij zorgen dat je geïnspireerd blijft, zodat je een succes maakt van Akkolade Utrecht.

Wil jij beperkt risico nemen als Ondernemer, instappen op onze bewezen recruitmentformule in de zorg en al direct starten met een actief klantenportfolio? Sluit je dan aan als Ondernemer bij Akkolade.

Nog meer voordelen:
• Sterk merk met landelijke klanten (o.a. stichtingen, hospices, klinieken, thuiszorg, particuliere zorg en kindzorg)
• Sales- en marketingondersteuning vanuit ons eigen marketingbureau Johnson Marketing, met actieve lead generatie in jouw regio
• Inkoopvoordeel (campagnes, werken bij sites, assessments, ATS software)
• Financiële begeleiding, centrale facturatie en debiteurenbeheer e.a.
• Je bent onderdeel van een team (tóch collega’s)
• Coaching en begeleiding
• Een inhouse ontwikkeld ATS-systeem
•  5 collega Franchise Partners en snel groeiend!

Franchise partner


Als Ondernemer word je een Franchise partner. Bij ons geen dichtgetimmerd franchise contract, maar een open samenwerkingsovereenkomst van een aantal A4tjes. Voor ons staat elkaar vertrouwen, oprecht samenwerken en ondernemen voorop. We vinden het belangrijk dat je als Franchise partner voldoet aan onze kernwaarden, onze missie onderschrijft en wilt bijdragen aan duurzame arbeidsrelaties in de zorgsector. 

Als Franchise partner maak je gebruik van een bestaande formule waardoor je randzaken kan uitbesteden en je kan focussen op de groei van je onderneming. We hebben onze franchiseformule zo ingericht dat jij je kan focussen op het recruitmentproces, door alle randzaken te ondervangen in een exclusief recruitmentsysteem (ATS). 

Wij ondersteunen jou!
Als Franchise partner wil je je graag richten op je kerntaken zoals: het schrijven van uitmuntende vacatureteksten, de tijd nemen voor een gedetailleerde vacature intake, acquisitie van nieuwe klanten en het netwerken op social media en events.

Marketing
Wij verzorgen voor onze franchise accountmanagers alle online marketingcampagnes. Ook ontvang je van ons alle benodigde communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, banners en communicatie designs. Zodat jij je kan focussen als Ondernemer. 

Jouw competenties

100%
Samenwerken
100%
Ondernemerschap
100%
Mensgericht
200%
Hart voor de zorg

Start jouw franchise

Franchisenemer
Overijssel Actieve regio
Franchisenemer
Drenthe, Friesland en Groningen Open
Franchisenemer
Zeeland Open
Franchisenemer
Utrecht Open
Franchisenemer
Achterhoek Actieve regio
Franchisenemer
Limburg Actieve regio
Franchisenemer
Noord-Brabant Actieve regio
Franchisenemer
Noord-Holland Actieve regio
Franchisenemer
Zuid-Holland Actieve regio

Interesse?

Reageer op een regio

Ook interessant