Onze missie
Home » Onze missie

Zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk

Samenwerken


Wij staan voor samenwerking. Met onze klanten en kandidaten. We leveren in elke procedure maatwerk en vinden het opbouwen van een relatie erg belangrijk.

We zijn sterk in het verbinden en adviseren van onze klanten. We zijn daardoor een toegevoegde waarde in de zorg en welzijn sector voor werkgevers en zorgprofessionals.

Ondernemerschap


Wij zijn ondernemend. We denken in kansen en mogelijkheden. Elke dag zoeken we creatief naar nieuwe mogelijkheden en durven daarbij de grenzen op te zoeken. 

We zien in de arbeidsmarkt elke dag nieuwe kansen en weten die om te zetten in duurzame verbindingen tussen werkgevers en zorgprofessionals.

Mensgericht


Wij zetten jou centraal in onze dienstverlening. We leveren maatwerk en geven integer en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en de zorg. We zijn daarom elke dag persoonlijk betrokken bij onze werkgevers en zorgprofessionals. 

Aansluiten als ondernemer

Franchise


Als franchisenemer maak je gebruik van een bestaande formule waardoor je randzaken kan uitbesteden en je kan focussen op de groei van je onderneming.

We hebben onze franchise formule zo ingericht dat jij je kan focussen op het recruitmentproces, door alle randzaken te ondervangen in een exclusief recruitmentsysteem (ATS).

Ook na de start kun je rekenen op coaching en begeleiding en is het hoofdkantoor bereikbaar voor je vragen. 

Voordelen


Ondernemen, zonder rompslomp? Dat kan als franchisenemer. We hebben een omvangrijk en modern recruitmentsysteem (ATS) ontwikkeld voor alle werkprocessen als franchisenemer. Van het voeren van een intakegesprek tot het voorstellen en regisseren van de sollicitatieprocedure: het zit allemaal verwerkt in ons ATS.

Naast het regisseren van de kandidatenprocedures beschik je ook over een systeem voor je administratie, facturatie, statistieken, klanten, Microsoft Office en cloud opslag voor jouw documenten.

Team


Het is onze missie om met elkaar duurzame en succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen in de zorg en welzijn sector. Als franchise team komen we maandelijks samen.

Tijdens onze meetings sparren we uitgebreid en trainen we elkaar in onze recruitment- en marketingvaardigheden.

Als je start bij ons word je uitgebreid getraind in onze werkwijze, systeem en dienstverlening richting de klanten. Interesse? Je bent altijd welkom voor een kennismaking.

Jouw competenties

100%
Samenwerken
100%
Ondernemerschap
100%
Mensgericht
100%
Hart voor de zorg

Start jouw franchise

Franchisenemer
Overijssel Open
Franchisenemer
Drenthe, Friesland en Groningen Open
Franchisenemer
Zeeland Open
Franchisenemer
Utrecht Open
Franchisenemer
Achterhoek Actieve regio
Franchisenemer
Limburg Actieve regio
Franchisenemer
Noord-Brabant Actieve regio
Franchisenemer
Noord-Holland Actieve regio
Franchisenemer
Zuid-Holland Actieve regio

Interesse?

Reageer op een regio

Ook interessant