Projecten
Home » Projecten

Teams


Een van de grootste uitdagingen in de zorg en welzijn sector is het behouden en aantrekken van nieuwe medewerkers. Hoe behouden we deze medewerkers voor de toekomst?

Akkolade Teams vermindert de personeelsuitstroom en behoudt meer medewerkers in het eerste jaar. Met onze aanpak kunt u uw personeelstekorten in de teams gericht aanvullen en het hoofd bieden aan de snel toenemende vraag in de toekomst. 

Zorgvraag


Het personeelstekort neemt toe door meerdere oorzaken. Zo zal door de vergrijzing de zorgvraag verdubbelen de komende 20 jaar. Alleen al de toename van het aantal mensen met dementie stijgt met 114% in 2040 tot 330.000 mensen.

Ook op de arbeidsmarkt is de vergrijzing een bepalende factor. Bijna 30% van de zorgmedewerkers zal met pensioen zijn gegaan in 2030. Hoe kunnen we samen het hoofd bieden aan deze ontwikkelingen?

Projecten


Om medewerkers te behouden zijn vaste en stabiele teams nodig. Om zorgteams te verstevigen zetten we ook regelmatig een interim- of projectmedewerker in. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan projecten en interim opdrachten. 

Als je reageert op één van de onderstaande vacatures, dan plannen we snel een kennismaking met elkaar. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke projecten of opdrachten bij jou aansluiten.

Onze projecten

Gratis loopbaanadvies