Projects
Home » Projects

Wat zijn Projects


In de zorg wordt hard gewerkt. Door de dagelijkse drukte komt een zorgteam er vaak niet aan toe om in alle rust de afspraken of protocollen rondom cruciale processen te evalueren en te optimaliseren.

Dit kan ertoe leiden dat de kwaliteit van zorg verder onder druk komt te staan. Wij willen voorkomen dat zorgafdelingen in een vicieuze cirkel belanden. 

Waarom Projects


Met de inzet van projectverpleegkundigen op een afdeling kan er actief gestuurd worden op het naleven van bestaande protocollen, kwaliteit of andere aandachtspunten.

Je kunt het project trekken, maar soms ook meewerkend implementeren en borgen waar het nodig is. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken welk project bij jou past.

Onze Procedure


Als je reageert op een project nodigen we je uit voor een kennismaking waarbij we jouw kwaliteiten, eisen en wensen bespreken.

Vervolgens organiseren we de procedure tussen jou en de opdrachtgever, het team en de randvoorwaarden. Ook tijdens het project evalueren we regelmatig met jou en de opdrachtgever over de voortgang van het proces.

Onze actuele projecten

Open sollicitatie