Wij zijn Akkolade

Akkolade is hét werving- en selectiebureau voor de zorg- en welzijnssector. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij de zorg door duurzame arbeidsbemiddeling te creëren tussen zorgprofessional en werkgever.

Catrien groen

Missie

Als zorgprofessional ben je cruciaal in onze maatschappij. Vroeg of laat komt iedereen in aanraking met de zorg en heeft dan baat bij gelukkige zorgprofessionals, van verzorgende IG, (gespecialiseerd) verpleegkundige tot zorgmanagers. We vinden het belangrijk dat zij de baan hebben die écht bij ze passen. Dit doen we door te kijken naar de wensen van de zorgprofessional en of die aansluiten bij de waardes van de organisatie. Wat is er nodig om hen gelukkig te laten zijn, en te blijven, in hun werk? Onze missie is daarom ook: zorgprofessionals helpen om gelukkig te blijven in het werk, want zo maken wij de zorg beter!

Wendy groen2

Visie

Een van de grootste uitdagingen in de zorg- en welzijnssector is het aantrekken en behouden van zorgprofessionals. Het personeelstekort blijft de komende jaren alleen maar stijgen. Zo zal door de vergrijzing de zorgvraag de komende 20 jaar verdubbelen. Ook op de arbeidsmarkt is vergrijzing een bepalende factor: 30% van de zorgmedewerkers zal in 2030 met pensioen zijn.

Dus hoe behouden we onze medewerkers van de toekomst? Vooruitkijken is regeren! Om medewerkers te behouden, geloven wij in vaste en stabiele teams. Wij bouwen mee aan deze stabiele basis. Door de kwaliteiten van zorgprofessionals te koppelen aan de identiteit aan de zorgorganisaties, brengen wij succesvolle en duurzame arbeidsrelaties tot stand. Hierdoor spelen we in op de snel toenemende zorgvraag in de toekomst.

Samenwerken

Door met onze klanten en kandidaten samen te werken zorgen we voor gelukkige mensen en vaste, stabiele teams. Elke procedure is maatwerk en bouwen aan relaties.

Ondernemerschap

Ondernemen zit in ons bloed. Door in kansen en mogelijkheden te denken gaan we net dat stapje verder. We durven de grenzen op te zoeken.

Mensgericht

Jij als kandidaat staat centraal in onze dienstverlening. We leveren maatwerk en geven eerlijk en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

Wat anderen over ons zeggen...

Jiska
Akkolade werkt snel en met korte lijnen. Het was prettig om met Akkolade samen te werken.
Jiska
Jessica
Ze gaan echt voor je aan de slag en met de korte lijnen die ze hebben hoor je ook sneller of je op sollicitatie kan komen als Verzorgende IG.
Jessica
Marit
Akkolade is een organisatie die naar jou kijkt, luistert en een passende baan zoekt voor een langdurige relatie.
Marit
Joke
Ik werd erg gastvrij ontvangen door de medewerkers van Akkolade. Ze bieden een goed luisterend oor om zo een passende baan voor je te vinden, bij mij is dat gelukt en ik ben er superblij mee.
Joke
Joëlle
Goede en persoonlijke begeleiding. Kijken echt naar wat bij je past. Dankzij Akkolade het juiste wijkteam gevonden naar mijn wensen als verpleegkundige.
Joëlle
Ineke
Vakkundig advies, alweer ruim 3 jaar bij mijn huidige werkgever via Akkolade, prima match gemaakt in een fijne sfeer en open en eerlijk overleg.
Ineke
Angela
De medewerkers van Akkolade kijken echt naar wat bij jou en het zorgteam past om zo de kans op een duurzame match te vergroten.
Angela
Mandy
Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en leerdoelen. Vervolgens kom je in gesprek met zorgteams die bij jou passen!
Mandy
Simona
Prima begeleiding, prima communicatie. Erg fijn dat er zo'n goed contact was. Een echte aanrader!
Simona
Jaap
Na een fijn gesprek met het team van Akkolade, was het al snel duidelijk er lagen voor mij wel mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor verzorgenden. Geweldig.
Jaap
Jolanda
Zeer positieve ervaring. Persoonlijk zeer vriendelijk contact, niet alleen voor mijn sollicitatie maar ook meteen erna!
Jolanda
Diana
Zeer positieve ervaring. Bijzonder hoe jullie persoonlijke verwachtingen en wensen centraal proberen te zetten. Dankjewel daarvoor!
Diana
Een team dat weet waar ze over praten. Hebben mensenkennis en doen hun uiterste best. Absolute aanrader!
Piet-Hein
Martine
Vanaf het allereerste moment was het contact met Akkolade super positief.
Martine
Vera
Een prettige samenwerking gehad met Akkolade!
Vera
Heleen
Samen met Akkolade heb ik in een verkennend gesprek gekeken naar wat ik zelf zocht en leuk zou vinden in mijn toekomstige baan. Met succes, ik heb het er onwijs naar mijn zin!
Heleen
Joanneke
Wegens verhuizing was ik op zoek naar een nieuwe baan. Doordat ik nog met de opleiding bezig ben, had ik moeite om een geschikte plek te vinden. Akkolade heeft mij hier heel goed bij geholpen.
Joanneke
Karin
Top begeleiding. Er wordt rekening gehouden met je wensen, persoonlijkheid en capaciteiten.
Karin
Annet
De gesprekken met Akkolade waren fijn en persoonlijk waarin ik, mijn wensen en behoeften kon bespreken.
Annet
Hui van der Wal
Fijne bemiddeling naar een nieuwe baan gekregen, met dank aan het team van Akkolade.
Hui van der Wal
Wout Bongers
Fijne bemiddeling naar een nieuwe baan gekregen binnen Pantein, met dank aan Petra (Buijs, Akkolade Noord-Brabant) van Akkolade.
Wout Bongers
Lianne
Erg goed contact met Bram. Hij is erg vriendelijk en doet haar uiterste best om je te koppelen aan een baan waar je je thuis kunt voelen. Helaas ging het bij mij wat minder goed, omdat het bedrijf niet zo goed bleek, maar ook daar hebben Bram en ik goed over kunnen evalueren samen en hij stond mij erg goed te woord. Bram is enorm vriendelijk en meegaand en zal altijd met je meedenken. Hartelijk bedankt!
Lianne
Lisanne
Een jaar geleden ben ik verhuist naar Brabant vanuit Amsterdam. In eerste instantie heb ik mijn werk in Amsterdam aangehouden en ben ik op en neer gaan rijden. Na een aantal maanden ging dit toch echt opbreken. Bij het zoeken naar vacatures in Brabant kwam ik terecht bij de Akkolade en ben ik geholpen door Petra Buijs. Vanwege de situatie waar wij nu in zitten, hebben wij het sollicitatiegesprek via beeldbellen moeten doen. Eerst wat onwennig, maar al snel voelde het ‘vertrouwd’. In het gesprek kon Petra precies horen waar mijn wensen lagen en in welke richting zij kon zoeken naar de juiste werkplek voor mij. Na een week belde Petra mij terug dat zij twee sollicitatiegesprekken had geregeld voor mij. Het eerste gesprek verliep zeer goed en bij binnenkomst in de zorginstelling voelde ik mij direct welkom. Ik werk daar nu met veel plezier. Ik ben blij dat ik via de Akkolade opzoek ben gegaan naar een nieuwe werkplek en dat Petra mij zo goed heeft geholpen. Een echte aanrader!
Lisanne
Irma
Ik ben zeer tevreden over Akkolade. Ik kwam door mijn echtgenoot in contact met Jacqueline Middelbrink. Bij onze eerste ontmoeting met Jacqueline voelde het voor mij gelijk goed. Ik kon mijn verhaal doen en vertelde dat ik opzoek was naar een andere werkplek. Jacqueline is toen voor mij aan slag gegaan. Na ongeveer een week had Jacqueline een voorstel. Vervolgens heb ik een gesprek met de teamleiders van de afdeling gehad gevolgd door een dag meelopen. Ik begin binnenkort met mijn nieuwe baan en ik heb er zin in. Gelukkig duurde mijn zoektocht niet lang. Jacqueline bleef de gehele procedure contact met mij houden. Inmiddels heeft mij echtgenoot ook een andere baan dankzij Jacqueline.
Irma
Maaike
Ik ben d.m.v. een interessante vacature (met een leuke vacature tekst!) met Akkolade in contact gekomen. Telefonisch met Catrien gesproken. Heel fijn dat er goede vragen werden gesteld wat ik zou willen, maar ook zeker waarom mijn cv opviel, gewoon een prettig gesprek waarbij het goed geluisterd werd een meegedacht! Daarna is een kennismakingsgesprek ingepland. Wederom dezelfde ervaring tijdens de kennismaking. In de afspraken daarna met mijn nieuwe werkgever werd ook contact gehouden en na besproken hoe de gesprekken waren verlopen. Komen hun afspraken ook goed na. Met uiteindelijk als resultaat een goede match! Kortom een fijn, persoonlijk, geïnteresseerd en vlot contact gehad met Catrien. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en leuk zo'n kaartje ook achteraf.
Maaike