TOF 6708

Contact

Kom in contact

Hoofdkantoor

Samenwerken of vragen over jouw werkgeluk? Wij staan graag voor je klaar!

Akkolade B.V.

Routebeschrijving Route

Onze regio’s

Onze
regio’s

Neem contact op
Midden Nederland
Midden-Nederland
WendyCoolen3
Zuid-Nederland
Slider Dots

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of vul het onderstaande contactformulier in

Veelgestelde vragen


Wat doet Akkolade?

Akkolade is een werving- en selectiebureau in de zorg- en welzijnssector. We begeleiden jou als zorgprofessional in je zoektocht naar een functie die goed bij je past. Hierbij houden we ook rekening met de identiteit van de organisatie. Zo zorgen we er voor dat je voor langere tijd goed op je plek zit. Nadat we de perfecte match voor je hebben gevonden, neemt de organisatie jou in dienst. Zo heb je dezelfde voorwaarden als de nieuwe collega’s in je team. 

Wat is de werkwijze van Akkolade?

Na jouw reactie op een vacature nodigen we je uit voor een (digitale) vrijblijvende kennismaking met ons. Hierin bespreken we wat je wensen en kwaliteiten zijn en vertellen we je natuurlijk meer over de functie, het team, de organisatie en voorwaarden. 

Vervolgens stellen we je voor bij de organisatie en wordt je uitgenodigd voor een kennismaking daar. Vaak mag je een dag meelopen zodat je een goed beeld kan vormen van de praktijk. Is het van beide kanten een positieve ervaring? Dan wordt je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteindelijk kom je dus in dienst bij de zorgorganisatie. 

In de hele procedure sta jij centraal. Onze regiomanagers zijn er om jou te ondersteunen met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan! 

In welke regio’s is Akkolade actief?

Akkolade is actief in Nederland. Momenteel hebben wij regiomanagers in de regio's Midden-Nederland en Zuid-Nederland. 

Wie zijn onze klanten?

Wij werken voornamelijk voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg (VVT) en gehandicaptenzorg. 

Waarom kiezen voor Akkolade?

Bij Akkolade zetten we jou centraal zodat jij gelukkig bent in je werk. Onze missie is namelijk de zorg beter te maken door zorgprofessionals te helpen gelukkig te blijven in hun werk. Daarom denken we met je mee, horen we graag waar jij energie van krijgt en wat jouw perfecte rol in de zorg is. Jij staat centraal! Met onze persoonlijke aanpak kom jij op een plek waar jouw talent maximaal tot zijn recht komt en waar jij gelukkig bent!

Kom ik in dienst bij Akkolade?

Nee, wij doen alleen de werving en selectie. Je komt rechtstreeks bij de zorgorganisatie in dienst. Akkolade is geen uitzendbureau. 

Is Akkolade een uitzendbureau?

Nee. Wij zijn een werving- en selectiebureau in de zorg- en welzijnssector. Je komt rechtstreeks bij de zorgorganisatie in dienst. Wij helpen je de juiste te vinden. 

Moet ik een x aantal uren werken voordat ik in dienst kom?

Nee. Je komt rechtstreeks in dienst bij de zorgorganisatie aan wie je bent voorgesteld door ons. 

Zijn er kosten voor mij aan verbonden?

Nee. De kosten voor de bemiddeling worden door de zorgorganisatie betaald.