Akkolade en Johnson Marketing

Voordat Johnson Marketing bestond, was Akkolade al een leidende speler in de zorg als het gaat om werving en selectie. Uit de enorm groeiende vraag naar goed zorgpersoneel is Johnson Marketing ontstaan. Een marketingbureau dat zich volledig richt op zorgorganisaties om hen online beter zichtbaar te maken voor potentiële werknemers, patiënten en belanghebbenden.

Hulp vanuit twee richtingen

Zowel Akkolade als Johnson Marketing werken aan één doel: het bijdragen aan de organisatie van vaste en stabiele teams in de zorg. Op die manier wordt de kwaliteit van de zorg beter en krijgen patiënten wat ze verdienen. Dit doel ligt in het verlengde van het doel van veel zorgorganisaties. Om die reden is deze samenwerking een extra impuls voor onze klanten. Je wordt nu namelijk vanuit twee richtingen geholpen, met hetzelfde einddoel.

Qua aanpak verandert er verder weinig, behalve dan dat er – als de situatie zich voordoet – een wisselwerking zal plaatsvinden tussen online arbeidsmarktcampagnes en werven en selectie van Catrien Creuwels bij Akkolade.

Onze bouwstenen

Werving en selectie

Het overdragen van het wervings- en selectieproces aan Akkolade.

Arbeidsmarktcampagne

Online zichtbaarheid vergroten en meer gericht verkeer naar de website.

Sterk werkgeversmerk

Persoonlijke campagnes met unieke content om mensen te verbinden aan je merk.

Ex-medewerkers bereiken

Marketing Automation inzetten om de uitstroom te benutten voor vaste teams.

Hoe kunnen we snel en effectief 100 verzorgenden werven?

Neboplus zocht snel 100 personeelsleden voor Het Voorthuis. Wij hielpen ze met een arbeidsmarktcampagne, waarbij we gebruik maakte van storytelling en advertenties. Resultaat: 435 sollicitaties en 100 nieuwe medewerkers, waardoor de locatie volgens plan opende en nu stabiel draait.

Bekijk case