20200520 businesscenter delta joniisraeli 049 46800 1

Contact

Kom in contact

Hoofdkantoor

Samenwerken of vragen over jouw werkgeluk? Wij staan graag voor je klaar!

Akkolade B.V.

Routebeschrijving Route

Onze regio’s

Onze
regio’s

Neem contact op
Catrien origineel
Midden-Nederland
Slider Dots

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen of vul het onderstaande contactformulier in

Veelgestelde vragen

Komen medewerkers direct bij ons in dienst?

Ja. Wij zijn opgericht in 2010 met als doel kandidaten op een duurzame manier te verbinden met zorgorganisaties. Als werving- en selectiebureau bieden wij zorgorganisaties de mogelijkheid om vaste medewerkers aan te trekken. Dit draagt bij aan de continuïteit van de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgteams met vertrouwde gezichten de beste zorg kunnen leveren, omdat ze hun cliënten, bewoners en patiënten goed kennen en daarop kunnen inspelen.

In welke provincies zijn jullie actief?

Wij zijn actief in de provincies Flevoland, Gelderland, Noord-Holland en Utrecht.

In welke sectoren zijn jullie werkzaam?

Wij zijn een betrouwbare partner van zorgorganisaties in de verpleeg- en thuiszorg (VVT), eerstelijnszorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ). We hebben langdurige en solide samenwerkingsverbanden opgebouwd, waarbij we al jarenlang samen met deze sectoren werken aan de zorg van de toekomst. Onze focus ligt op het aantrekken van kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan.

Ben je actief in een andere sector binnen de zorg en welzijn en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?  Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welke zorgprofessionals werven jullie voor zorgorganisaties?

Wij werven een breed scala aan zorgprofessionals. Of je nu op zoek bent naar een verzorgende IG, een verpleegkundige, begeleider, fysiotherapeut of locatiemanager; wij hebben de expertise en het netwerk om de juiste kandidaten voor jouw organisatie te werven.