Bouw verder met vaste teams

Vaste, stabiele teams zijn essentieel om de zorgmedewerkers van de toekomst te behouden. Als Akkolade bouwen wij mee aan deze stabiele basis binnen jouw organisatie. We zetten ons brede netwerk en jarenlange ervaring in om de juiste match te maken.

Meer dan werving en selectie

De juiste match tussen zorgprofessional en zorgorganisatie bestaat uit meer dan passende kennis en vaardigheden.De aansluiting op basis van normen, waarden en bedrijfsidentiteit is minstens zo belangrijk. Wij selecteren, voeren persoonlijke gesprekken en matchen alleen als er écht een klik is. Zo dragen we bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties.

Verdien je investering terug

Naast de focus op vaste teams, is samenwerken met ons een aantrekkelijk verdienmodel voor zorginstellingen. Neem bijvoorbeeld het terugverdienen van investeringen in bemiddeling: Een gemiddeld verpleeghuis met 20 FTE aan openstaande vacatures huurt flexibel personeel in tegen jaarlijkse kosten van €1.000.000, wat neerkomt op €45.000 per FTE. Door onze gemiddelde ratio van 5 nieuwe medewerkers per jaar (oftewel 5 FTE), bedragen de kosten slechts €6.000 per FTE, wat een totale investering van €30.000 betekent. Met de inzet van Akkolade wordt het totale kostenplaatje als volgt berekend: €1.030.000. Maar door de besparing van €225.000 op jaarbasis in inhuurkosten, daalt dit bedrag naar €805.000. Resultaat: een besparing van 225.000 op jaarbasis.

Deze financiële winst vertegenwoordigt niet alleen groene cijfers, maar biedt ook de mogelijkheid voor zorginstellingen om extra te investeren. Met dank aan Akkolade kun je als zorgorganisatie niet alleen efficiënt omgaan met budgetten, maar ook impactvolle verbeteringen realiseren binnen de zorg, waarbij het zorggeld rechtstreeks naar de zorg gaat in plaats van naar externe uitzendbureaus.

Samenwerken?

Samen werken we aan de zorg van morgen. Jouw tevredenheid staat daarbij voorop. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Verbinder tussen professional en zorgorganisatie

Als verbinder tussen zorgprofessional en zorgorganisatie, weten we wat er nodig is om beide partijen blij te maken. Dit bereiken we aan de hand van een aantal kernwaarden:

Eerlijkheid en openheid

Communiceren doen we op een persoonlijk manier in alle open- en eerlijkheid. Zowel met werkgevers als met zorgprofessionals. Als team werken we naar het einddoel: een goede match vinden tussen werkgever en werknemer.

Persoonlijkheid

Werken in de zorg gaat niet alleen over de juiste papiertjes en werkervaring. Een groot gedeelte van of er wel of niet een match is, heeft te maken met persoonlijkheid. Met andere woorden: past de professional in kwestie bij de normen, waarden en identiteit van jouw organisatie? Hier hechten we veel waarde aan, omdat we weten dat dit bijdraagt aan stabiele en vaste teams.

Vaste en stabiele teams

Om de zorg verder te helpen en klaar te stomen voor de toekomst, zijn vaste, stabiele teams nodig. Daarom is dit het belangrijkste aspect van onze visie. Sterker nog: het is ons doel om op die manier impact te maken in de zorg.

Korte lijnen

De lijnen tussen alle betrokkenen zijn kort, omdat we op die manier sneller en efficiënter werken. Zo worden meeloopdagen van geïnteresseerden snel georganiseerd en beginnen we snel met werving en selectie als er een vraagstuk bij ons binnenkomt. Daarnaast werken we samen met zorgmarketingbureau Johnson Marketing om vacatures extra te promoten.

Efficient geschikt zorgpersoneel vinden

Krachtige arbeidsmarktcommunicatie in de zorg met Johnson Marketing


Wat:
online marketing
Hoe:
campagnes
Waarom:
impact maken

Marketing in de zorg

Onze impact

Akkolade is hét werving- en selectiebureau voor de zorg- en welzijnssector.

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij de zorg door duurzame arbeidsbemiddeling te creëren tussen zorgprofessional en werkgever. Vind jouw droombaan!

500+

succesvolle matches

30+

zorgorganisaties

14+

jaar ervaring

20+

functies in zorg en welzijn

Wat klanten over ons zeggen

“Zowel in de VVT als in de huisartsenzorg hebben we veel tekorten aan personeel. Samen met Akkolade en Johnson Marketing hebben we gekeken naar wat er in onze organisatie past om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Zij maken echt het verschil!”

Bianca de Haan

manager Zorggroep Almere

“Wij werken al lange tijd samen met Akkolade, we hebben een vast contactpersoon (Catrien) wat de communicatie heel prettig maakt. Contact is laagdrempelig, vragen worden snel beantwoord en er wordt altijd mee gedacht in specifieke situaties. Akkolade heeft een breed netwerk, en doordat Catrien onze organisatie goed kent kan zij snel schakelen wanneer zij mogelijke nieuwe zorgverleners spreekt. Je merkt dat Akkolade als doel ambieert om te zorgen voor een duurzame match, en dat is als werkgever heel prettig.”

Hiske Degen

Sofia Zorg

Hart voor de zorg

Onze organisatie onderneemt vanuit een sterk zorghart. Dit doen we samen in een ecosysteem met twee andere zorghelpende ondernemingen: Johnson Marketing voor online marketing in de zorg en Johnson & Co voor investeringen. We helpen elkaar waar nodig en trekken samen op om het beste voor de zorg te realiseren.


Akkolade

Akkolade is een werving- en selectiebureau in de zorg en welzijnssector. We helpen de zorg door een goede match te maken tussen zorgprofessionals en werkgevers.

Johnson Marketing

Johnson Marketing zoekt naar manieren om bij te dragen aan de groei, ontwikkeling en het welzijn van de zorgsector. Op deze manier streven we naar een positieve sociale impact.

Johnson & Co

Johnson & Co investeert in zorgondernemers om snel en daadkrachtig te schalen. We bieden sectorkennis, een groot zorgnetwerk en een uitgebreid marketingapparaat.

Veelgestelde vragen

Geven jullie ook vrijblijvend loopbaanadvies?

In welke provincies zijn jullie actief?

In welke sectoren zijn jullie werkzaam?

Welke zorgprofessionals werven jullie voor zorgorganisaties?

Komen medewerkers direct bij ons in dienst?