Wij zijn Akkolade

Akkolade helpt je aan een nieuwe baan in de zorg die écht bij je past. Al meer dan 14 jaar zijn we dé brug tussen zorgprofessional en zorgorganisatie.

Dit doen we door verder te kijken dan ‘platte’ werving en selectie op basis van kwaliteiten. Het is belangrijk dat de wensen, ambities en persoonlijkheid van de werknemer goed passen bij wat de organisatie heeft. Op die manier maken we een duurzame verbinding en dragen bij aan stabiele en vaste teams in de zorg.

Ons verhaal

Zorgprofessionals werken in een van de belangrijkste beroepsgroepen. Kijkend naar de toekomst wordt het belang van goed zorgpersoneel alsmaar groter. Door de vergrijzing verdubbelt de zorgvraag de komende 20 jaar. Daarnaast is 30 procent van de huidige zorgmedewerkers in 2030 met pensioen. De uitdaging? Hoe houden we zorgmedewerkers gemotiveerd en betrokken.

Onze visie is om te sturen op vaste en stabiele teams. We inventariseren de vraag van de organisatie en leren de identiteit en waarden kennen. Wij bouwen hieraan mee door veel tijd en aandacht te besteden aan de juiste match. Denk bijvoorbeeld aan loopbaangesprekken, meeloopdagen en kennismakingen met verschillende zorgorganisaties. Op die manier brengen wij succesvolle en duurzame arbeidsrelaties tot stand. Zo spelen we in op de snel toenemende zorgvraag.

Historie

Vanuit het idee om impact te maken in de zorg, startte eigenaar Anne Jans Akkolade in 2010. Direct vond hij in Catrien een goede match die nu – na 14 jaar - nog steeds vaandeldrager én het gezicht is van de organisatie.

 1. 2010

  Oprichting van Akkolade in Apeldoorn

 2. 2014

  150ste succesvolle bemiddeling in de zorg

 3. 2018

  Netwerkbijeenkomsten van zorgprofessionals

 4. 2022

  Start samenwerking Johnson Marketing

Onze branches

Akkolade is hét werving- en selectiebureau voor de zorg- en welzijnssector.

Al meer dan viertien jaar ondersteunen wij de zorg door duurzame arbeidsbemiddeling te creëren tussen zorgprofessional en zorgorganisatie.

Ontdek vacatures

Verpleging en verzorging

Thuiszorg

Gehandicaptenzorg

Particuliere woonzorg

Ons DNA

Transparantie

Bij Akkolade geloven we in openheid en eerlijkheid in alles wat we doen. Duidelijke communicatie en heldere verwachtingen vormen hier het fundament van.

Maatwerk

Ons streven naar maatwerk betekent dat we elke situatie en elk individu op unieke wijze benaderen. We passen onze aanpak aan op de specifieke behoeften en wensen van onze kandidaten.

Denken in kansen en mogelijkheden

Bij Akkolade richten we ons op het vinden van mogelijkheden, zelfs in uitdagende omstandigheden. We kiezen een positieve insteek waarbij we ons richten op de mogelijkheden en kansen in plaats van de onmogelijkheden.

Toegankelijk

Toegankelijkheid staat centraal in onze dienstverlening. We zijn laagdrempelig in het contact en zijn er voor iedereen die op zoek is naar een sparringspartner die echt luistert en begrijpt.

Onze impact

Akkolade is hét werving- en selectiebureau voor de zorg- en welzijnssector.

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij de zorg door duurzame arbeidsbemiddeling te creëren tussen zorgprofessional en werkgever. Vind jouw droombaan!

500+

succesvolle matches

30+

zorgorganisaties

14+

jaar ervaring

20+

functies in zorg en welzijn