Team

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

LinkedIn pagina
Home » Team

Onze missie


Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. We denken daarbij in kansen en mogelijkheden.

Elke dag zoeken we creatief naar nieuwe mogelijkheden en durven daarbij de grenzen op te zoeken. 

We zien in de arbeidsmarkt elke dag nieuwe kansen en weten die om te zetten in duurzame verbindingen tussen werkgevers en zorgprofessionals.


Akkolade Vast


Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij zorgprofessionals aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar ze in dienst komen. We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en de zorg en zijn daarom persoonlijk betrokken bij onze werkgevers en zorgprofessionals.

Wij zetten onze klanten centraal in onze dienstverlening. We leveren maatwerk en geven integer en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

Akkolade Teams


Teams biedt de oplossing voor het hoge personeelsverloop in de ouderenzorg. Uit het landelijk uitstroomonderzoek blijkt dat zorgprofessionals een organisatie verlaten vanwege de slechte samenwerking & aansturing op een afdeling.

Door de inzet van projectmedewerkers op een afdeling kan er gericht worden gewerkt aan de verbetering van de werksfeer. En door weer grip te krijgen op de afdeling wordt het personeelsverloop verminderd.

Het team

Werken bij Akkolade

Facts & stats

2010
Opgericht
450
Aangesloten klanten
2500
Ambassadeurs
12500
Netwerk van zorgprofessionals

Gratis loopbaanadvies