Ons team

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

LinkedIn pagina
Home » Team

Akkolade Vast


Vanuit Akkolade Vast verbinden wij medewerkers voor de lange termijn aan duurzame vaste banen bij onze klanten in de zorg en welzijn sector in Nederland.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze persoonlijke en duurzame aanpak. Sinds 2010 is het Akkolade netwerk sterk gegroeid tot meer dan 10.000 ambassadeurs in de zorg en welzijn sector.

Akkolade Projects


In de zorg wordt hard gewerkt. Door dagelijkse drukte komt soms de kwaliteit van zorg onder druk te staan binnen de zorgteams.

Akkolade zet projectverpleegkundigen in om afspraken en protocollen rondom cruciale zorgprocessen te evalueren en te optimaliseren. Deze projectverpleegkundigen voorkomen dat zorgteams in een vicieuze cirkel belanden. 

Persoonlijke aanpak


Akkolade is in 2010 opgericht om werkgevers te ondersteunen op het gebied van werving naar (latent) werkzoekenden. Door onze bewuste keuze voor een persoonlijke en duurzame aanpak, is ons netwerk van ambassadeurs sterk gegroeid. 

Deze ambassadeurs vormen het kloppend hart van Akkolade, waardoor we continu in gesprek komen met (latent) werkzoekenden. 

Het team

Facts & stats

3000
Ambassadeurs van Akkolade
10000
Netwerk van zorgprofessionals
400
Aangesloten werkgevers
20000
Social Media bereik

Open sollicitatie