Team

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

LinkedIn pagina
Home » Team

Akkolade Vast


Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze persoonlijke en duurzame aanpak. Sinds 2010 is ons netwerk sterk gegroeid tot meer dan 10.000 zorgverleners in de gezondheidszorg. En het netwerk groeit met de dag!

Vanuit ons netwerk verbinden wij zorgverleners voor een langere periode aan een vaste baan bij een van onze klanten in de gezondheidszorg. 

Akkolade Projects


In de zorg wordt hard gewerkt. Door de dagelijkse drukte komt soms de kwaliteit van zorg onder druk te staan binnen de zorgteams.

Akkolade Projects zet projectverpleegkundigen in om afspraken en protocollen rondom cruciale zorgprocessen te evalueren en te optimaliseren. Deze projectverpleegkundigen voorkomen dat zorgteams in een vicieuze cirkel belanden. 

Akkolade International


Akkolade International verbindt zorgverleners voor een vaste of tijdelijke periode aan internationale werkgevers in de gezondheidszorg. 

Op deze wijze kunnen zorgverleners hun grenzen verleggen en zichzelf verder ontwikkelen. Maar ook dragen ze bij aan de verdere ontwikkeling van de wereldwijde gezondheidszorg. 

Het team

Werken bij Akkolade

Facts & stats

2010
Opgericht
450
Aangesloten klanten
2500
Ambassadeurs
10000
Netwerk van zorgprofessionals

Gratis loopbaanadvies