Team

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

LinkedIn pagina
Home » Team

Akkolade Vast


Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze persoonlijke en duurzame aanpak. Sinds 2010 is het Akkolade netwerk sterk gegroeid tot meer dan 10.000 ambassadeurs in de zorg en welzijn sector.

Vanuit Akkolade Vast verbinden wij medewerkers voor de lange termijn aan duurzame vaste banen bij onze klanten in de zorg en welzijn sector in Nederland. 

Akkolade Projects


In de zorg wordt hard gewerkt. Door de dagelijkse drukte komt soms de kwaliteit van zorg onder druk te staan binnen de zorgteams.

Akkolade Projects zet projectverpleegkundigen in om afspraken en protocollen rondom cruciale zorgprocessen te evalueren en te optimaliseren. Deze projectverpleegkundigen voorkomen dat zorgteams in een vicieuze cirkel belanden. 

Akkolade International


Altijd al de wereld willen verkennen? Akkolade International verbindt zorgverleners voor een vaste of tijdelijke periode aan internationale zorgorganisaties. 

Op deze wijze kunnen zorgverleners hun grenzen verleggen en zichzelf verder ontwikkelen. Maar ook dragen ze bij aan de verdere ontwikkeling van de wereldwijde gezondheidszorg. 

Het team

Facts & stats

2010
Opgericht
450
Aangesloten klanten
2500
Ambassadeurs
10000
Netwerk van zorgprofessionals

Open sollicitatie