Voor werkgevers

Vaste, stabiele teams zijn essentieel om de zorgmedewerkers van de toekomst te behouden. Als Akkolade bouwen wij mee aan deze stabiele basis binnen jouw organisatie. We zetten ons brede netwerk en jarenlange ervaring in om de juiste match te maken.

Anne en Catrien 2

Identiteit

De juiste match tussen zorgprofessional en zorgorganisatie bestaat uit meer dan passende kennis en vaardigheden.

De aansluiting op basis van normen, waarden en bedrijfsidentiteit is minstens zo belangrijk. Wij selecteren, voeren persoonlijke gesprekken en matchen alleen als er écht een klik is. Zo dragen we bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties.

Transparantie

Samen zorgen we voor een gerichte invulling van de vaste formatie. Dit doen we op een persoonlijke en betrokken manier. We nemen de tijd om je te leren kennen, zodat we weten wat er nodig is. Samenwerken met ons levert je niet alleen passende zorgprofessionals op, maar ook een duurzame samenwerkingsrelatie met korte lijntjes, no-nonsense en 100% transparantie.

Op maat

Bij ons staat maatwerk centraal. We willen weten wat voor jouw organisatie belangrijk is en op basis daarvan de juiste kandidaat vinden. Onze persoonlijke dienstverlening draait om samen te kijken naar wat passend is. We werken samen om hetzelfde doel te bereiken. Voor ons zijn kwaliteit, duurzaamheid en intrinsieke motivatie essentieel om de juiste match te maken met het team waar de kandidaat perfect bij past.

Samenwerken?

Samen werken we aan de zorg van morgen. Jouw tevredenheid staat daarbij voorop.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

 

Onze werkwijze

Als werving- en selectiebureau bieden wij zorgorganisaties de mogelijkheid om vaste medewerkers aan te trekken. Dit draagt bij aan de continuïteit van de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgteams met vertrouwde gezichten de beste zorg kunnen leveren, omdat ze hun cliënten, bewoners en patiënten goed kennen en daarop kunnen inspelen.

Naast onze persoonlijke en betrokken benadering, heeft Akkolade nog een toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Akkolade is een zusterorganisatie van Johnson Marketing. Dit is een marketingbureau specifiek gericht op de zorg. Hierdoor wordt de complete marketing op professionele wijze uit handen genomen. Dit resulteert in een enorm bereik en zichtbaarheid. We zijn continu op de hoogte van de nieuwste tools en ontwikkelingen om het juiste zorgpersoneel te werven.

Met andere woorden: we weten waar we het juiste zorgpersoneel voor jouw organisatie vinden én hoe we ze moeten aanspreken.

Catrien trap small

Samenwerken?

Samen werken we aan de zorg van morgen. Jouw tevredenheid staat daarbij voorop. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Stuur een appje

Veelgestelde vragen

Komen medewerkers direct bij ons in dienst?

Ja. Wij zijn opgericht in 2010 met als doel kandidaten op een duurzame manier te verbinden met zorgorganisaties. Als werving- en selectiebureau bieden wij zorgorganisaties de mogelijkheid om vaste medewerkers aan te trekken. Dit draagt bij aan de continuïteit van de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat zorgteams met vertrouwde gezichten de beste zorg kunnen leveren, omdat ze hun cliënten, bewoners en patiënten goed kennen en daarop kunnen inspelen.

In welke provincies is Akkolade actief?

Wij zijn actief in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht.

In welke sectoren zijn jullie werkzaam?

Wij zijn een betrouwbare partner van zorgorganisaties in de verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg (VVT), gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg (GGZ). We hebben langdurige en solide samenwerkingsverbanden opgebouwd, waarbij we al jarenlang samen met deze sectoren werken aan de zorg van de toekomst. Onze focus ligt op het aantrekken van   kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan.

Ben je actief in een andere sector binnen de zorg en welzijn en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?  Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welke zorgprofessionals werven jullie voor zorgorganisaties?

Wij werven een breed scala aan zorgprofessionals.  Of je nu op zoek bent naar een verzorgende IG, een regieverpleegkundige of locatiemanager; wij hebben de expertise en het netwerk om de juiste kandidaten voor jouw organisatie te vinden.